‘ZWANGERDANZ’

ZWANGERDANZ is Mindfull/Bewust bewegen en dansen voor zwangere. Daarbij kom je in verbinding met je ongeboren kindje.

In de lessen van “Zwangerdanz” ga je door te dansen je lichaam steeds bewuster voelen en kennen.
Dansen op een natuurlijke vanzelfsprekende manier leert jou vanuit je gevoel en intuïtie, op je lichaam te reageren, waardoor je er steeds meer op gaat vertrouwen.
Bevallen doe je niet met je hoofd, Bevallen doe je met gevoel, vanuit je hart.

Belangrijke spieren voor de bevalling, zoals de bekkenbodem-buikspieren (salsa.rumba)-rug en ademhalingsspieren worden gevoeld/geoefend in dans, ondersteund door de ademhaling (ontspannende muziek).
De baby beweegt in jouw lichaam met je mee en kan een gunstige positie vinden, voor nú maar ook straks voor de bevalling.
Dit is prettig, zowel voor jou als je kindje. Door te voelen en te luisteren naar je lichaam leer je het steeds beter kennen en dat geeft zelfvertrouwen.

Je kindje zal nooit dichterbij jou zijn dan op dit moment, tijdens je zwangerschap. Ben je er van bewust en geniet er van!
In rustige bewuste bewegingen en dans, ontspanningsoefeningen op mooie  muziek, maar ook op Zuid-Amerikaanse muziek, ademoefeningen en visualisaties word je ondersteund in de voorbereiding op jouw bevalling in  verbinding met je kindje.
Je kunt meedansen vanaf het begin van je zwangerschap, tot vlak voor de geboorte. Zolang als je wilt en het goed voelt voor jou.
Zwangerdanz is een ondersteunende manier om met andere zwangere te ontspannen en je dansend voor te bereiden op de bevalling.
Danservaring is niet nodig

Tijd:         Donderdag 19.00- 20.15 uur
Locatie:   Er wordt naar een passende locatie gezocht. Indien gevonden dan meld ik dat hier.

Informatie: Pauly Houten Tel:  06 25 417 130
Email- pauly.houten@gmail.com
Bel of mail me gerust ik geef je graag informatie

Copyright © 2017. All Rights Reserved.